Lichamen vader en drie kinderen bij Schoonloo gevonden

Schoonloo – In een bungalowpark bij Schoonloo zijn vanochtend door de politie de dode lichamen van een man en zijn drie kinderen gevonden.

De politie kreeg iets voor acht uur de melding dat op het bungalowpark een man zich van het leven had beroofd of dit wilde doen. Nadat agenten de deur van het huisje hadden geforceerd, vonden ze de vier lichamen. De politie is in het bezit van een afscheidsbrief van de man. Een groot onderzoek is gaande. Er is hulpverlening voor alle direct betrokken geregeld.

Update 14.45 uur

De 47-jarige vader had drie kinderen uit twee verschillende relaties, een 2-jarige jongetje en een 10-jarige tweeling. De 2-jarige peuter woonde formeel bij zijn moeder in Groningen. Van de tweeling woonde de ene jongen bij de moeder in Groningen en de andere jongen bij de vader op het bungalowpark in Schoonloo. De tweeling bezocht een school in de stad-Groninger wijk Kostverloren.

Foto’s M.Druppers © Compact Media / 112 Eelde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt