Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval in Anreep

Anreep- Dinsdagmorgen werd de brandweer van Rolde gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Hemmenweg in Ekehaar. Echter bleek de aanrijding niet op de Hemmenweg plaats te hebben gevonden maar midden in het buurtschap Anreep.

In de bocht was de bestuurster van een groene Peugeot door de regenval en het klinkerwegdek de macht over haar voertuig verloren. Na een stuurcorrectie draaide de auto en kwam zij aan de overzijde tegen een boom tot stilstand. De brandweer van Rolde heeft in samenwerking met politie en ambulancepersoneel de vrouw uit haar auto bevrijdt. Hierna werd ze overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval vastgelegd waarna de auto kon worden geborgen. Enexis kwam ter plaatse voor de beschadigde elektriciteitskast.

Foto’s & Video: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt