112 Kort: Wasmachine in brand in Assen

Assen- Woensdagavond om 22.45 uur kreeg de brandweer van Assen de melding van een woningbrand aan de Thorbeckelaan in Assen. In de betreffende woning zou volgens de melding een wasmachine in brand staan.

Kort na de alarmering rukte de brandweer reeds uit omdat men nog aanwezig was na de wekelijkse oefenavond. De twee voertuigen waren dan ook snel ter plaatse. De bewoners hadden de brandweer gebeld nadat men had geconstateerd dat de wasmachine rook produceerde. Door snel en juist te handelen hadden de bewoners van de duplexwoning weten te voorkomen dat de brand zich verder kon ontwikkelen. De brandweer heeft het vuur gedoofd.

De woning heeft lichte rookschade opgelopen.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt