Schade bij schoorsteenbrand in Haren

Haren – Dinsdagavond ontstond er brand in de schoorsteen van een woning aan de Keesomweg in Haren.

De brandweer werd gealarmeerd en was snel ter plaatse. Er was veel rookontwikkeling vanuit de schoorsteen met later ook vlammen. De brandweer heeft meteen een binnenaanval gedaan om uitbreiding van de brand tegen te gaan. Men is met behulp van een ladder het dak op gegaan en heeft vervolgens het schoorsteenkanaal vakkundig geveegd. De woning heeft rookschade opgelopen, de bewoners hebben een stookverbod gekregen.

Tijdens deze inzet kwam er opnieuw een melding binnen van een schoorsteenbrand. Deze brand aan de Leo Polakweg is bestreden door het tweede blusvoertuig van Haren en de hoogwerker uit Groningen.

Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112Eelde.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt