Man gewond naar ziekenhuis na aanrijding in Roden

Roden- Donderdagmiddag werd de brandweer van Roden gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Norgerweg in Roden.

Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de weg en ramde frontaal tegen de boom. De man kon met hulp van het opgeroepen ambulancepersoneel uit de auto komen waardoor de inzet van de brandweer beperkt bleef tot het opruimen van de rotzooi en assistentie verlenen. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het UMCG.

Berger Dorenbos heeft de zwaar beschadigde auto afgevoerd.

Foto’s & Video: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt