Vrouw overlijdt bij verkeersongeval

Tynaarlo – Bij een verkeersongeval op de Zuidlaarderweg in Tynaarlo is donderdagmorgen een 35-jarige vrouw uit Zuidlaren om het leven gekomen.

De vrouw fietste met nog een aantal personen over het fietspad langs de Zuidlaarderweg. Bij de oversteekplaats in deze weg ter hoogte van het voetbalveld, stak de vrouw de weg over en werd daarbij aangereden door een touringcar bestuurd door een 70-jarige man uit Zuidlaren. De vrouw had de bus voorrang moeten verlenen. Ze overleed ter plaatse.

Tekst: Politie.nl

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt