Heppie View biedt bezoekers Open Monumentendag een unieke kans.

HOOGERSMILDE – Tijdens de Open Monumentendag bood de stichting Heppie in samenwerking met Alticom bijna 1400 bezoekers de unieke mogelijkheid een kijkje te nemen vanuit de televisie toren aan de Van Veenstraat in Hoogersmilde. De toren die op 15 juli 2011 instortte na een brand werd in 2012 weer opgebouwd. De televisie toren in Hoogersmilde is een boegbeeld voor Noord-Nederland en belangrijk voor de Nederlandse omroep en telecommunicatie infrastructuur.

Alticom Datacenters maakte speciaal voor de stichting Heppie een uitzondering, waardoor mensen die zich vooraf hadden ingeschreven een unieke ervaring konden beleven vanuit de 303 meter hoge televisie Toren. Vanaf de negentiende verdieping konden bezoekers de skyline van Groningen zien en vele andere bekende gebouwen in de omgeving.

Stichting Heppie organiseerde deze unieke ervaring als onderdeel van de Heppie View Tour. Stichting Heppie zet zich in voor kinderen met een stoornis of die leven in armoede. Met de opbrengsten organiseert Heppie het hele jaar door vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht.

Dit weekend werd rond de 14.000 euro opgehaald. Wilt u zelf ook deze unieke ervaring beleven dan kunt u onder andere op 26 en 27 oktober de toren in Lelystad bezoeken en anders op 16 en 17 november in Roermond.

Tickets zijn gemakkelijk te bestellen via deze website.
Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl
De Krant van Midden Drenthe

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt