Inzittenden komen met de schrik vrij bij ongeval in Wolvega.

WOLVEGA – Zaterdagavond heeft er om 22.20 uur op de afrit van de A32 bij Wolvega een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. De drie inzittenden kwamen op eigen kracht uit het voertuig en hadden bij het ongeval geen verwondingen opgelopen. De brandweer van Steenwijk werd gealarmeerd maar hoefde niet in actie te komen.

De inzittenden verklaarden dat de auto van door nog onbekende oorzaak aan de achterkant uitbrak waardoor de bestuurder de controle over het voertuig verloor. De auto kwam vervolgens in een naastgelegen sloot tot stilstand. De auto is door een berger afgesleept.

Foto’s: © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Stellingwerf

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt