Problemen door stroomstoring in Assen

ASSEN – Zondagmiddag omstreeks 12.00 uur is Assen-Zuid getroffen door een stroomstoring, zo’n 800 huishoudens zouden volgens Enexis zonder stroom zitten. Naast de huishoudens ondervonden reizigers op het NS station ook problemen. zij konden bij de automaten geen kaartjes kopen. Het Drents Museum aan de Brink werd door de stroomstoring uit veiligheid overwegingen ontruimd. Door de stroomstoring was de beveiliging van de objecten niet meer te waarborgen. De stroomstoring werd in fases opgelost. Omstreeks 14.30 uur konden de bezoekers van het Drents Museum het museum weer bezichtigen. De oorzaak van de stroomstoring is nog onbekend.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt