112 Kort: Gaslekkage net buiten Assen

Assen/Loon- Maandagmiddag werd de brandweer van Assen om 13.40 uur gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Lonerstraat in Assen. Kort na de melding kon de brandweer met twee voertuigen uitrukken.

De lekkage was ontstaan in een weiland vlak voor Loon. Bij grondwerkzaamheden was een gasleiding geraakt. De brandweer heeft ten tijde van de werkzaamheden om het gat te dichten het gebied afgezet. Enexis heeft het gat gedicht waarna de brandweer weer terugkeerde naar de kazerne.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Drenthe Journaal

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt