Ongeval met letsel op de N381 in Oosterwolde (Video)

OOSTERWOLDE – Bij een verkeersongeval op de kruising van de Drie Tolhekken met de N381 in Oosterwolde waren maandagavond om 21.00 uur twee voertuigen bij betrokken. Een bestuurder van één van de voertuigen die na de aanrijding tegen een lantaarnpaal botste kwam bekneld in zijn voertuig te zitten. De man is door de brandweer van Oosterwolde met een zijdelingse bevrijding uit het voertuig geknipt.

In verband met mogelijk meerdere gewonden kwamen twee ambulances ter plaatse net als de Officie van Dienst Geneeskundige. Het Mobiel Medisch Team van het UMCG kon vroegtijdig terug keren. De inzittende(n) van het andere voertuig kwamen zover bekend zonder verwondingen er vanaf. Het slachtoffer een man uit Lucaswolde is door de hulpdiensten gestabiliseerd en is met onbekende verwondingen overgebracht naar het Nij Smellinghe ziekenhuis in Drachten.

De verkeersongevallen analyse van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval op de beruchte kruising van Oosterwolde. Beide voertuigen zijn door berger Broekhuizen uit Donkerbroek afgesleept.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Publicaties:

Nieuwe Ooststellingwerver

Omrop Fryslan

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt