Drie aanhoudingen voor vuurwapenbezit

ASSEN – Maandagmiddag zijn twee vrouwen van 17 en 24 jaar en een 17 jongeman uit Assen aangehouden voor vuurwapenbezit. Kort daarvoor kwam er bij politie de melding binnen dat een 23- jarige vrouw en een 19-jarige man uit Assen waren bedreigd bij een woning aan de Delft. Ter plaatse waren de verdachten al vertrokken.

Nadat agenten bij de Delft waren geweest zagen zij een auto rijden op de Thorbeckelaan, welke ook gesignaleerd was in de Delft. Hierop werd de auto staande gehouden voor een controle. Daar bleek dat er in de auto een vuurwapen lag. Deze is in beslag genomen en het drietal is aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau in afwachting van het onderzoek. Beide slachtoffers willen geen aangifte doen.

Foto’s: W.Dekker © Compact Media / Moi Assen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt