Man klem gereden en mishandeld

Assen/Rhee – Dinsdagavond is een 27-jarige man uit Assen gewond geraakt bij een vechtpartij.

Het slachtoffer reed samen met een 20-jarige man uit Amsterdam in een auto over een parkeerplaats bij een eetgelegenheid aan het Hof van Parijs. Het slachtoffer verklaarde dat zij daar klem werd gereden door twee auto’s. In deze auto’s zaten bekenden van de man waarmee hij al eerder een conflict zou hebben gehad. De mannen ramden vervolgens de twee auto’s en probeerden weg te rijden. Vervolgens werd de auto van de mannen ter hoogte van de carpoolplaats aan de Asserstraat door één van de betrokken auto’s van achteren aangereden en vluchten de beide mannen uit de auto. De 27-jarige man kwam hierbij ten val waarna hij mishandeld werd door enkele mannen uit de twee eerder genoemde auto’s. Deze gingen er vervolgens vandoor. De politie onderzoekt de zaak.

Tekst: Politie.nl

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt