Snelle uitruk brandweer Diever voorkomt erger

Diever – In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg brandweerpost Diever een melding binnen van een gebouwbrand aan de Westerdrift in Diever.

Ter plekke bleek het te gaan om een hout-stek  die in de brand stond. Verschillende omwonenden hadden de brand ontdekt en vervolgens 112 gebeld. Het vermoeden bestaat dat de brand in de hout-stek is aangestoken, het vuur kwam namelijk van binnen uit. De politie die ook massaal was uitgerukt heeft de brand in onderzoek.

Door de snelle uitruk en optreden van brandweerpost Diever heeft men erger kunnen voorkomen.

Foto’s: I. vd Belt © Compact Media / Photoietje

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt