Open dag bij brandweer Stadskanaal

Stadskanaal- Zaterdag organiseerde de brandweer van Stadskanaal een open dag bij de kazerne.

In samenwerking met diverse andere hulpdiensten zorgde de brandweerpost voor een gevarieerd programma gedurende de dag. Vele bezoekers namen de gelegenheid om een kijkje te nemen in en om de kazerne. Naast de gebruikelijke demonstraties van hulpverlening en vlam in de pan was er ook ruimte voor Lego City. Hier hadden de legobouwers diverse incidenten en gebouwen weergegeven in Lego.

Foto’s H. Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt