Joyrider uit Veenhuizen gewond bij ongeval Zeijerveen.

ZEIJERVEEN – Zondagavond om 22.52 uur werd er een eenzijdig verkeersongeval hebben plaatsgevonden op de Ten Oeverstraat in Zeijerveen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de bestuurder van het voertuig ter hoogte van de Drentse Countryclub in een naastgelegen greppel te zijn gereden, waarna het voertuig op de weg tot stilstand kwam.

Het ambulance personeel heeft zich ontfermd over de jongeman, hij werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De gealarmeerde brandweer van Assen kon na het strooien van absorptiekorrels en het loskoppelen van de accu terugkeren naar de kazerne. De politie heeft de ongevalslocatie beveiligd in afwachting van de berger.

Politiebericht:

Zeijerveen – Een 17-jarige jongeman uit Veenhuizen raakte zondagavond gewond bij een ongeval op de Ten Oeverstraat.

Hij reed zonder rijbewijs in een onverzekerde auto van een vriend en raakte door onbekende oorzaak van weg, reed een greppel in en kwam op de rijbaan tot stilstand. Met hoofdletsel werd hij overgebracht naar het WZA. De politie maakt proces-verbaal op voor het onverzekerd rijden en rijden zonder rijbewijs

 

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt