Ondernemers in Diever tegen sluiting brandweerpost.

DIEVER – Ondernemers uit Diever staan achter hun brandweer, zij vinden het ook absurd dat brandweerpost Diever bedreigd word door sluiting. Uit solidariteit met de jongens van brandweerpost Diever laten zij via hun etalages zien dat zij achter hun jongens staan.

Dinsdagavond is er op het gemeentehuis van Diever een commissie vergadering waar men over dit hekel punt gaat praten. Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers heeft  via een brief ook gereageerd op de dreigende sluiting van brandweerpost Diever naar de gemeente Westerveld toe.

De handtekeningen actie die gevoerd word in het dorp loopt ook goed veel inwoners uit Diever en omgeving steunen deze actie, en ook via het Email-adres redbrandweerdiever@gmail.com komen veel steunbetuigingen binnen.  De Facebook-pagina “ Brandweerpost Diever moet blijven” word ook veel bezocht,  daarop uiten de mensen ook hun mening over het dreigen van sluiting brandweerpost Diever.

Foto’s: Ietje van Belt

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt