Verdachte situatie bij Autoskala in Assen

ASSEN – Zondagavond ontving de politie omstreeks 23.30 uur een melding van een verdachte situatie aan de Van Vlissingenstraat in Assen. Meerdere politie eenheden gingen ter plaatse naar het voormalige autobedrijf Autoskala. Het bedrijf staat inmiddels al enkele weken leeg. Een voorbijganger meldde de inbraakmelding aan de politie. Het pand werd door meerdere agenten doorzocht, hierbij werd geconstateerd dat er een raam was gebroken aan de achterzijde van het pand.

De politie controleerde een passerende voertuig die zich in de omgeving ophield. De bestuurder mocht na controle zijn weg vervolgen. De politie doet onderzoek. Het is onduidelijk of de technische recherche op een later tijdstip nog een onderzoek in stelt.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt