Ravage bij verkeersongeval op de N373 bij Roderesch

RODERESCH – Op de N373 de weg tussen Assen en Roden heeft donderdagavond omstreeks 21.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Ter hoogte van Roderesch trof de brandweer van Roden een enorme ravage aan. De inzittenden van het voertuig afkomstig uit de richting van Norg zijn door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en tegen een boom aan gebotst. De impact was zo heftig dat onderdelen van de auto rondom het voertuig verspreid waren en de auto om de boom heen gevouwen zat. De twee mannen werden door het aanwezige ambulance personeel gestabiliseerd en met onbekende verwondingen overgebracht naar ziekenhuizen in de omgeving. De verkeersongevallen analyse van de Politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s R.Koene, P.Koene & J.Kuiper  © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt