Twee gewonden bij ongeval tussen vrachtwagens.

APPELSCHA – Vrijdagmiddag omstreeks 15.50 uur werden de brandweerkorpsen van Appelscha en Oosterwolde gealarmeerd voor een verkeersongeval met een vrachtwagen op de N381 ter hoogte van de Bosberg in Appelscha.

Door nog onbekende oorzaak kwamen twee vrachtwagens van hetzelfde bedrijf uit Emmen met elkaar in aanraking. Door de klap kwam een van de vrachtwagens na de aanrijding in de middenberm terecht. De vrachtwagencabine schoot hierbij los van het chassis en kwam op het asfalt terecht. De chauffeur kon op eigen kracht zijn voertuig verlaten.

De chauffeur van de andere vrachtwagen raakte licht bekneld in zijn cabine. Nadat de brandweer de deur had geopend kon de bestuurder op eigen kracht de auto verlaten. Hierna werden beide chauffeurs overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle.

De verkeersongevallen analyse van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht. Berger Broekhuizen uit Donkerbroek kwam met 3 voertuigen ter plaatse om de voertuigen af te slepen. De weg richting Hoogersmilde is geruime tijd afgesloten geweest voor al het verkeer. Het verkeer werd door de politie omgeleid.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl & Regio Appelscha

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt