Automobilist ziet afslaande auto over het hoofd.

Dieverbrug – Ter hoogte van afslag Landgoed ’t Wildryck aan de rijksweg vond rond het middaguur een ongeval plaats zonder persoonlijk letsel. Een automobilist die af wilde slaan naar het landgoed had al een poosje achter een tractor gereden, was ook al ingehaald door een vrachtwagen, werd frontaal aan de bestuurders kant geraakt toen hij wilde afslaan. Een automobilist die vanaf Dieverbrug kwam had niet in de gaten dat de automobilist voor hem af wilde slaan naar het Landgoed ’t Wildryck, en raakte dus de afslaande auto frontaal aan de bestuurderskant. Beide auto’s waren de airbags afgegaan waardoor er geen persoonlijke schade was alleen wat spierpijn. Politie heeft het ongeval in onderzoek.

Foto’s: I. van de Belt © Compact Media / Photoietje

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt