Brand in flatgebouw aan Smetanalaan in Assen (Video)

Assen- Dinsdagmiddag om 17.52 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een woningbrand aan de Smetanalaan. Enkele ogenblikken later werd ook de hoogwerker gealarmeerd aangezien de brand zou woeden in een flatgebouw.

Kort voor aankomst van de brandweer was de politie ter plaatse. Zij hoorden van omstanders dat de brand zou woeden in of bij een woning op de vierde verdieping. Hierop ging de politie het flatgebouw binnen om op de vierde etage meer informatie in te winnen. Via de buren kon de politie het brandadres bereiken en wisten de brand met een emmer water te doven. Een op het balkon geplaatste bloempot had door ons onbekende reden vlamgevat.

De Asser brandweer heeft vervolgens een nacontrole uitgevoerd. Hierna keerde alle eenheden weer terug naar de kazerne.

Foto’s: P.Koene & W.Dekker Compact Media & Moiassen.com

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt