Gaslekkage aan Rolderhoofdweg in Assen

Assen- Dinsdagmiddag werd de brandweer van Assen om 15.55 uur gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Rolderhoofdweg in Assen.

Naast de diverse brandweereenheden kwam er ook politie ter plaatse. Bij de leegstaande woning was door onbekenden ingebroken en deze hadden binnen vernielingen aangericht. Hierbij was ook een gasleiding geraakt en deze lekte hierdoor gas in de woning. De brandweer heeft de woning betreden en enkele ramen geopend zodat de gasconcentratie daalde.

Kort na aankomst van de brandweer kwam ook Enexis ter plaatse. Deze hebben de leiding opgegraven en afgedicht.

Om 17.04 uur keerde de brandweer weer terug op de kazerne.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt