Gevaarlijke verkeerssituaties N373 Huis Ter Heide.

HUIS TER HEIDE – Naast de N373 ter hoogte van Huis ter Heide wordt tot en met 4 november 2013 aan het fietspad gewerkt. Door de werkzaamheden is gedeeltelijk één rijbaan afgesloten voor het auto verkeer. Fietsers en bromfietsers maken dan gebruik van deze rijbaan. Om het overige verkeer in goede banen te leiden op de kruising van de N373 met de N919 richting Veenhuizen wordt er gebruikt gemaakt van stoplichten.

Echter deze maatregel zorgt voor ergernissen, automobilisten hebben gemiddeld tussen de 10 a 20 minuten langere reistijd op dit traject. Velen besluiten op de provinciale weg te keren wat voor gevaarlijke verkeerssituaties zorgt.

Ongeveer een maand geleden werd het verkeer op de N373 ook al in gevaar gebracht, toen waren verkeersborden verkeerd geplaatst. Ook nu constateerde wij dat er verkeersborden niet volgens de eisen waren geplaatst. Het ging hierbij om een verkeersbord na een snelheidsbeperking die niet was afgeplakt. Geregeld zou de politie op dit traject controleren op het rode licht en snelheid, het zou dan ook onterecht zijn als u door toedoen van derden een boete ontvangt.

Foto’s: © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt