Voertuig in brand aan de Schieven in Assen

Assen- Dinsdagavond werd de brandweer van Assen wederom gealarmeerd voor een brand. Ditmaal betrof het een melding voor een autobrand aan de Anreperstraat in Assen.

Naast de brandweer werden er ook twee voertuigen van de politie gealarmeerd. Deze troffen echter bij aankomst op de Anreperstraat niets aan. Hier werd dan ook duidelijk dat de brand een eindje verder op de Schieven was. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat er onder de dashboard een brandje te woeden.

De bestuurder gaf aan dat er tijdens het rijden rookontwikkeling ontstond onder het dashboard waarna de auto werd stilgezet. Passanten alarmeerden de hulpdiensten. De auto is door de brand zwaar beschadigd en afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s: W. Dekker © Compact Media / Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt