Voorrangsfout leidt tot aanrijding in Balloo

BALLOO – Woensdagmiddag zijn bij een verkeersongeval in Balloo twee betrokkenen gewond geraakt. Op de kruising in Balloo waren door een voorrangsfout twee voertuigen tegen elkaar gebotst. De gealarmeerde brandweer van Rolde kwam ter plaatse en heeft ten tijde van het ongeval ondersteuning verleend aan het ambulance personeel.

Volgens omstanders was de aanrijding al 20 minuten voor de alarmering van de brandweer gebeurd. Echter kon dit door geen van de hulpdiensten bevestigd worden.

De inzittenden van de stationwagen, twee vrouwen en twee kinderen, konden op eigen kracht het voertuig verlaten. Zij werden door buurtbewoners opgevangen in afwachting van de hulpdiensten. Één van de vrouwen klaagde over rug en nek pijn en werd door het ambulance personeel gestabiliseerd. De bestuurster van de Peugeot is door de hulpdiensten uit haar voertuig gehaald ook zij had last van rug en nek. Beiden vrouwen zijn vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

De overige betrokken zijn ook nog gecontroleerd op verwondingen, zij hoefden zich niet onder doktersbehandeling te stellen. De kinderen kregen een trauma beer om het ongeval enigszins te verwerken. De Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht waarna beide voertuigen door berger Hamstra uit Tynaarlo zijn afgesleept.

Foto’s P.Koene & R.Koene © Compact media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

One thought on “Voorrangsfout leidt tot aanrijding in Balloo

  • 2 oktober, 2013 at 22:50
    Permalink

    info klopt niet. aanrijding net gebeurt, alles walmde/rookte nog en toen is er al melding gedaan!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt