Internationale top op de 58e editie van het Noordelijk Indoor Concours Hippique in Assen

ASSEN – Ook dit jaar is de organisatie van het evenement verzekerd van de internationale top op het Noordelijk Indoor Concours Hippique te Assen. Vanaf donderdag 10 oktober tot en met zondag 13 oktober staat Assen in het teken van de paardensport. In de TT Hall vind dan de 58e editie van het Noordelijk Indoor Concours Hippique plaats.

Het NIC Assen begint op donderdag 10 oktober met de springrubrieken voor de breedtesport, de klassen L, M, Z en ZZ. Gedurende de gehele eerste dag van het concours heeft het publiek gratis entree. Het programma op de andere dagen gevolgd door dressuur, tuigpaarden en het showen van rassen. Het deelnemersveld bestaat dan ook uit ruiters en amazones vanuit de regio tot aan de internationale top. Hierdoor is het NIC een platform voor de gehele ruitersport. De ontknoping van het NIC vind plaats op zondag tijden de Grote Prijs van Drenthe en het dressuurgala.

Toeschouwers die het NIC willen bezoeken kunnen tickets (met korting) in de voorverkoop bestellen via de website: www.nichassen.nl. Voor kinderen tot 12 jaar is een speciaal tarief in het leven gebracht. Kortom een mooie gelegenheid om met het hele gezin het paardensport evenement te bezoeken.

Foto’s: Archief © Compact Media

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt