Politie heeft het 16 jarig meisje aangetroffen.

ASSEN – De politie heeft om 21.50 uur een burgernet actie laten uitgaan in verband met een vermissing van een 16 jarig meisje uit Assen. Ongeveer een uur geleden is ze vertrokken uit het Wilhelmina Ziekenhuis aan de Europaweg-Zuid in Assen. De reden van verblijf en vertrek uit het ziekenhuis is onbekend.

Het meisje heeft een blanke huidskleur is 1.75 meter lang, ze heeft een normaal postuur en lang bruin haar. Ze is gekleed in een blauwe spijkerbroek met een bruin shirtje en geen jas. Heeft u informatie dan kunt u contact opnemen op 0800-0011.

Update: U hoeft niet meer uit te kijken naar het 16 jarige vermiste meisje. Het meisje is aangetroffen.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt