Recherche onderzoekt vechtpartij aan het A-Kerkhof.

GRONINGEN – Een team rechercheurs doet onderzoek naar de massale vechtpartij die woensdagnacht heeft plaatsgevonden bij poolcentrum Santana in Groningen.  Bij de vechtpartij zouden tientallen mensen, waaronder enkele leden van de motorclub Satudarah betrokken zijn. Hierbij zou ook met vuurwapens gedreigd zijn.

De politie kan in verband met het onderzoek niet inhoudelijk op de zaak ingaan. Vooralsnog zijn er nog geen verdachten aangehouden. De onderneming die veel schade heeft geleden door de massale vechtpartij is voor een periode van drie maanden gesloten.

Foto: Archief

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt