Mobiel Medisch Team verleent hulp in Zeegse en Havelte.

ZEEGSE – Zondagmiddag werd het Mobiel Medisch Team van het UMCG gealarmeerd voor een hulpverlening aan de Hoofdweg in Zeegse. De MMT arts verleende assistentie aan de al aanwezige ambulancepersoneel. Het slachtoffer werd in de woning behandeld, waarna hij per ambulance overgebracht werd naar het ziekenhuis. Het Mobiel Medisch Team kreeg in Zeegse direct een nieuwe melding van een zwaar ongeval tussen twee motoren aan de Boshlaan in Havelte. Tijdens een rit in het bos knalde twee motorcrossers op elkaar, waarbij één van de bestuurders om het leven kwam. Het andere slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt