Droge start voor 4mijl4you in Haren

Haren- Ondanks dat er vandaag veel regen viel in het noorden hadden de deelnemers van de 4mijl4you geluk. Tijdens de start van het evenement was het droog.  Om 20.15 uur werden de eerste deelnemers gestart door hardloper Haile Gebrselassie.

De eerste deelnemersgroep bestond uit deelnemers die de afstand naar Groningen lopend, met scootmobiel of Nordic Walkend overbrugden. Een half uur later zou de tweede groep starten maar deze start werd tien minuten uitgesteld omdat er nog niet genoeg afstand tussen de beide groepen was opgebouwd. Om 20.55 ging dan ook de tweede groep met fietsers, skeelers en de overige vervoersmiddelen van start.

Voor de veiligheid van de deelnemers zijn er twee checkpoints ingericht. Mochten de deelnemers deze checkpoints niet voor de uiterlijke doorkomsttijd gepasseerd zijn zullen ze de weg op de stoep moeten volbrengen.

Morgen zal Haren wederom het startpunt zijn voor de traditionele start van de 4mijl. Hardlopers uit binnen en buitenland zullen dan strijden om de winst van de 4mijl 2013.

Foto’s  J.Frielink © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt