Vader en zoon gewond bij eenzijdig ongeval in Blesdijke

BLESDIJKE – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Lagebroekweg in Blesdijke zijn zaterdagmiddag omstreeks 13.15 uur twee inzittenden gewond geraakt. Vader en zoon waren na het voetballen op weg naar huis, toen ze door nog onbekende oorzaak met de bestelbus in de berm terecht kwamen. De auto botste vervolgens aan de rechterkant van de weg tegen drie bomen, waarna het voertuig 180 graden draaide. De impact van het de botsing was zo heftig dat onderdelen verspreid rond het voertuig lagen.

De brandweer van Oldemarkt (Overijssel) kwam ter plaatse en heeft net als het gealarmeerd Mobiel Medisch Team assistentie verleent aan het ambulance personeel. De bestuurder is met onbekend letsel en onder begeleiding van de MMT-arts overgebracht naar het Tjongerschans Ziekenhuis in Heerenveen. De bijrijder, een kind, is eveneens overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle.

De verkeersongevallenanalyse van de politie Fryslan heeft het ongeval in kaart gebracht. De zwaarbeschadigde auto is door een berger afgevoerd.

Foto’s R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt