Brandweer Appelscha gealarmeerd voor leeggespoten brandblusser.

APPELSCHA – Zondagmorgen omstreeks 06.00 werd het korps van Appelscha en Vledder gealameerd voor een woningbrand aan de Wester Es in Appelscha. Na onderzoek Bij kampeerboerderij Wouda, bleek er geen brand te zijn. Vandalen hadden een poederblusser van 6 kilo leeggespoten wat een enorme wolk en bende veroorzaakte.

Één van de gasten klaagde over lichamelijke problemen. Het slachtoffer is door een gealarmeerde ambulance gecontrolleerd. De politie stelt een onderzoek in naar de zaak, mogelijk worden de kosten van de overheidsdiensten net als de schade op de daders verhaald.

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt