Politievoertuig betrokken bij eenzijdig ongeval in Donderen

Donderen- Zondagmorgen om 07.17 uur werd de brandweer van Vries gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Noordenveldweg in Donderen.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het te gaan om een politievoertuig met twee inzittenden. De auto was vanuit Vries onderweg naar een melding in Norg en kwam door onbekende oorzaak tegen de vluchtheuvel aan. Hierdoor werd de auto gelanceerd en kwam via een heg en hekwerk enkele meters verder tot stilstand.

De bestuurder is onder begeleiding van het ambulancepersoneel uit de auto gestapt en buiten de auto op een wervelplank geplaatst. De agent is voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. De passagier is niet gewond geraakt.

De Verkeersongevallenanalyse uit Groningen heeft het ongeval in kaart gebracht. Berger Logicx heeft de zwaar beschadigde politieauto geborgen.

Foto’s en Video: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

DVHN

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt