Paniek om te water geraakte kinderwagen in Hoogezand

Hoogezand- Maandagmiddag werd het brandweerkorps van Hoogezand gealarmeerd voor een persoon te water aan de Abraham Kuypersingel in Hoogezand. Ook de duikers en het Mobiel Medisch team uit Groningen werden gealarmeerd.

Op de Abraham Kuypersingel was een kinderwagen gevonden in het water waarop de hulpdiensten werden gealarmeerd. Een agent die als eerste ter plaatse was is gelijk het water ingegaan om naar de baby te zoeken. Hij werd later geassisteerd door de duikers en de brandweer van Hoogezand. Het MMT landde op een nabijgelegen veldje om ook snel assistentie te kunnen verlenen.

Na 2o minuten zoeken werd duidelijk dat er niemand in het water lag. De hulpdiensten konden vervolgens weer terugkeren. Volgens omstanders zou de kinderwagen al een week in het water hebben gelegen.

Foto’s P.Koene & J.Frielink © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt