112 Kort: Brandmelding bij sporthal in Beilen

Beilen- Dinsdagavond om 22.40 uur werd de brandweer van Beilen gealarmeerd voor een brand aan de Eursingerweg in Beilen. Kort na de alarmering voor de brandweer van Beilen volgde de alarmering van de hoogwerker uit Hoogeveen.

De brandweer van Beilen rukte dan ook kort na de alarmering uit naar het opgegeven adres. Bij aankomst bleek er inderdaad rookontwikkeling zichtbaar vanaf het dak. Echter leek het niet op de rook die normaliter vrijkomt bij een brand. De brandweer van Beilen ging het gebouw binnen om de boel te controleren.

Al gauw werd duidelijk dat het geen brand betrof maar uitstoot van de CV-installatie. De opgeroepen hoogwerker kon dan ook vroegtijdig weer terugkeren naar de kazerne. Nadat 100 procent zeker was dat er geen brand was in de Drenthehal keerde ook de brandweer van Beilen  terug naar de kazerne.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt