Meiden van VV Roden onthalen spelers FC Groningen.

GRONINGEN/RODEN – Op woensdagavond werd in de Euroborg in Groningen de bekerwedstrijd tussen FC Groningen en VV Capelle gespeeld. Voorafgaand aan de wedstrijd werden de spelers van beide teams onthaald door het meidenteam van VV Roden. Nooit eerder werd de Trost van het Noorden onthaald door damesteam.

De MB1 van VV Roden wapperde voor de match op de middenstip van het Euroborg-stadion met het Essent-megashirt. René Alberts van VV Roden heeft hoge verwachtingen van het effect van de actie: ‘FC Groningen heeft nog geen dameselftal, maar misschien zet de wapperactie van onze meiden de club wel aan het denken…’ De actie zette in elk geval aan tot daden want de thuisclub versloeg de zaterdagamateurs uit de Topklasse met 2 – 0. De Groningers kwamen in de eerste helft op voorsprong door een eigen doelpunt van VV Capelle. Valentijn passeerde zijn eigen doelman met een kopbal. De beslissing kwam zo’n 10 minuten voor het einde. Uit een vrijetrap van Chery kopte Botteghin de 2-0 binnen.

De meiden van B1 van VV Roden waren aanwezig op uitnodiging van FC-hoofdsponsor Essent. Leiders, trainers en coaches van jeugdteams van verenigingen in het Amateurconvenant met FC Groningen kunnen hun teams opgeven als wapperaar bij thuiswedstrijden van de club. Essent nodigt teams met de leukste aanmeldingen uit in de Euroborg.
 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt