Man slaat plaatsgenoot

ASSEN – De politie heeft vrijdagnacht een 23-jarige man uit Assen aangehouden. De meldkamer Noord-Nederland kreeg een melding dat de man een café uitgezet was, nadat hij een 19-jarige Assenaar geslagen had.

Eenmaal buiten het café troffen de man en zijn slachtoffer elkaar weer. Hij was nog steeds agressief en de 19-jarige zag dat hij een boksbeugel in zijn hand had. Hij gaf dat aan de beveiligingsmedewerker door en die belde vervolgens de politie. De melder gaf een duidelijk signalement door en agenten gingen op onderzoek uit. Op de Nieuwe Huizen troffen agenten vier mannen aan, waarvan een van hen voldeed aan het opgegeven signalement. Agenten riepen dat de man zijn handen moest laten zien. Dat deed hij, maar hij ging er wel vandoor. Tijdens zijn vlucht gooide hij een glimmend voorwerp weg. Het bleek inderdaad een boksbeugel te zijn. De vluchtende man kon in een steegje worden aangehouden door de agenten. Hij is in de cel gezet. Het slachtoffer deed aangifte en de politie doet nader onderzoek.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt