Politie rolt hennepkwekerij op in Smetanaflat

Assen- De politie heeft woensdagmiddag in de blauwe Smetanaflat aan de Smetanalaan in Assen een hennepkwekerij opgerold.

Op de derde verdieping van de flat troffen agenten een kwekerij aan met 140 planten. Voor het vernietigen van de planten werd een speciaal bedrijf ingezet. De forensische opsporing kwam ook ter plaatse om bewijsmateriaal te verzamelen. Enexis heeft in de woning metingen verricht, ook de woningbouwvereniging is ter plaatse geweest.

Of er aanhoudingen zijn verricht is ons niet bekend.

Foto’s P.Koene & W.Dekker © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt