Dode bij zwaar verkeersongeval in Een-West (Video)

Haulerwijk/Een-West – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de N979 (Hoofdweg) is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man uit Drenthe om het leven gekomen. Op de Hoofdweg tussen Haulerwijk en Een-West raakte door nog onbekende oorzaak de bestuurder van de weg. Na het raken van twee bomen kwam de auto tot stilstand tegen een derde boom. Het slachtoffer zat bekneld in het voertuig en was zeer ernstig gewond. Het Mobiel Medisch Team van het UMCG kwam ter plaatse om assistentie te verlenen.

De brandweer heeft de auto van de boom afgetrokken om de hulpdiensten meer ruimte te geven bij de bevrijding van het slachtoffer. De inspanningen van de hulpdiensten mochten echter niet meer baten. De persoon overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s & Video: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Publicatie:

Telegraaf

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt