Hond overreden door automobilist.

ASSEN  Aan de Maasstraat in de wijk Pittelo is vanavond rond de klok van 18.30 uur een hond geschept door een auto. De hond raakte hierbij ernstig gewond en kon niet met eigen kracht onder het voertuig vandaan komen. de auto vandaan komen en ook de omstanders durfden dit niet aan. De brandweer werd gealarmeerd om de hond te bevrijden uit zijn benarde positie. De hond werd snel gered waarna het dier door de dierenambulance met spoed naar een dierenarts werd gebracht.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt