Gewonden bij aanrijding aan de Oosteind in Norg.

NORG – Zondagmiddag heeft er even voor 13.00 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Oosteind in Norg tussen een bromfietser en een voetganger. Beide betrokkenen kwamen uit de richting van de Donderseweg toen de vrouw die aan het hardlopen was links afsloeg om een onverharde weg in te gaan richting de Eerste laan. De bromfietser kon de vrouw niet meer ontwijken met het ongeval als gevolg.

De jongen botste met zijn brommer tegen een hek en belandde volgens zeggen in de tuin. De hardloopster werd door het aanwezige ambulance personeel gestabiliseerd en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De jongen raakte gewond aan zijn voet en zal zich na alle waarschijnlijkheid zich melden bij de dokterspost.

Foto’s: R.Koene & J. Kuiper © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt