VIDEO: Politie doet onderzoek naar mogelijke ontvoering langs de Drentse Hoofdvaart in Assen

ASSEN – De politie is zaterdagavond een onderzoek gestart naar een mogelijke ontvoering aan de Groenedijk Zuidzijde in Assen. Een getuige meldde zich bij de politie nadat hij langs de Drentse Hoofdvaart een persoon van de fiets zag worden getrokken, welke vervolgens werd meegenomen in een auto. De getuige verklaarde dat de fiets in het water was gegooid.

De politie liet via Burgernet weten opzoek te zijn naar een grijze Skoda stationwagen met het cijfer negen in het kenteken. Het voertuig zou ter hoogte van de wijk Pittelo in de richting van de Balkenweg zijn gereden. Echter leverde het Burgernet alarm geen nieuwe informatie op.

De politie stelde een onderzoek in, waarbij door de ondersteuningseenheid van de politie naar de bewuste fiets werd gezocht. Zij zochten met dreg-haken een deel van de vaart af wat door de getuige was aangegeven. Ook de Forensische Opsporing en Verkeersongevallen Analyse kwamen ter plaatse. Na ruim twee uur zoeken werd de actie na een mogelijke ontvoering door de politie om 01.00 uur gestaakt.

De politie tast nog in het duister wat er precies heeft plaatsgevonden. Is u wat opgevallen of heeft u informatie over het bovengenoemde incident dan kunt u contact opnemen met de politie op 0900-8844.

Tekst en Foto’s: EXCLUSIEF P.Koene & R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Dagblad van het Noorden

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt