Acht schapen overlijden door het gevolg van een aanrijding

NORG – Bij een ongeval op de Eenerstraat tussen Norg en Een zijn zondagavond 8 schapen overleden door het gevolg van een aanrijding. Een kudde van ongeveer 30 schapen liep over de weg, toen een automobilist werd verrast door de dieren. De bestuurder kon de kudde niet meer ontwijken met een ravage als gevolg. De weg was bezaaid met bloed, dierlijke resten en auto onderdelen. Volgens onze informatie zijn 4 schapen ter plaatse overlijden, nog 4 schapen zijn door een veearts uit hun lijden verlost.

De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd. De eigenaar werd verzocht de dode dieren af te voeren. De medewerkers van de gemeente Noordenveld hebben de weg gereinigd en zullen morgen nog een controle uitvoeren.

Foto: Archief

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt