Brand verwoest grote schuur in Tynaarlo

Tynaarlo- Donderdagmorgen om 06.56 uur werd de brandweer van Vries onder prio 2 gealarmeerd voor een buitenbrand in Tynaarlo. Enkele ogenblikken later bleek het niet om zomaar een buitenbrand te gaan. Op de Eisenbroeken stond een loods in de brand, Hierop werd er door de meldkamer een nieuwe alarmering gegeven met de hoogste prioriteit.

Om 07.10 uur werd er opgeschaald naar middelbrand en werd de assistentie gevraagd van de brandweer Zuidlaren, Assen en Groningen.

Bij aankomst van de eerste brandweereenheden bleek de loods reeds volledig in brand te staan. De loods zal dan ook als verloren worden beschouwd. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar een naastgelegen loods waarin tientallen koeien stonden.

Of er bij de brand gewonden zijn gevallen of dat er schadelijke concentraties van stoffen zijn vrijgekomen is ons nog niet bekend. De brandweer zal nog geruime tijd bezig zijn met blussen.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt