Vader door zoon in de rug gestoken.

ASSEN – In juli vorig jaar werd tijdens een barbecue een vader door zijn 21 jarige zoon in de rug gestoken. Na het steekincident werd de jongen door de politie zittend op de afrit van de A28 aangetroffen. Hij werd aangehouden en overgebracht voor verhoor. De jongeman verkeerde in een verwarde toestand en zou tijdens zijn verhoor op het politiebureau twee agenten hebben aangevallen.

De verdachte verblijft momenteel in een psychiatrische kliniek en lijdt volgens deskundigen aan psychoses. De reclassering vraagt de rechtbank het verblijf met een jaar te verlengen. De rechtbank doet over twee weken uitspraak of de jongen ook strafrechtelijk wordt vervolgd en/of zijn verblijf in de kliniek wordt verlengd.

Foto: Archief Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt