Winkeldief slaat met wandelstok

Assen – De politie heeft maandagmiddag rond 16.15 uur op de Singelpassage een 43-jarige inwoner van Veenhuizen aangehouden op verdenking van diefstal. De man nam in een winkel een jas ter waarde van 300 euro weg en ging er vandoor.

Dit werd gezien door drie getuigen die vervolgens een medewerkster van de winkel waarschuwde. Een 55-jarige medewerkster van de winkel ging achter de man aan en hield hem vervolgens aan. Daarbij werd het slachtoffer door de verdachte met een wandelstok geslagen. Zij deed aangifte. De man is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader onderzoek werd ingesloten. In tas werden meerdere gestolen goederen aangetroffen waaronder vlees en kleding. De gestolen goederen zijn in beslag genomen.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt