Verkeersongeval op beruchte kruising van de N381 en de Drie Tolhekken bij Oosterwolde

Oosterwolde –  Bij een verkeersongeval op de kruising van de Drie Tolhekken en de N381 zijn dinsdagmiddag twee gewonden gevallen. De bestuurder van de witte Ford Ka komende vanuit de richting Makkinga wilde de kruising oversteken en werd hierbij in de flank geraakt door een naderende personenauto. Beide voertuigen kwamen na de aanrijding in een naastgelegen sloot tot stilstand. De Ford Ka kwam hierbij op de kop terecht.

De brandweer van Oosterwolde werd gealarmeerd om hulp te verlenen evenals ambulance en politie. Ook het MMT werd gealarmeerd maar kon voortijdig worden afgemeld. De beide bestuurders zijn ter plaatse behandeld en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten. De brandweer heeft de brokstukken van de aanrijding opgeruimd waarna berger Broekhuizen beide voertuigen heeft geborgen. De verkeersongevallenanalyse  van de politie heeft de aanrijding in kaart gebracht. Waarschijnlijk is een voorrangsfout de oorzaak van de aanrijding. Of de laagstaande zon ook een factor was is ons niet bekend.

Foto’s R.Koene © Compact Media /112inhetnieuws.nl

Nieuwe Ooststellingwerver

 

 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt