Auto uitgebrand aan de Duitslandlaan in Assen

ASSEN – Vrijdagavond omstreeks 18.25 uur ontdekte een bestuurder uit Eelde dat zijn auto in brand stond. Hij zette zijn auto stil aan de Duitslandlaan in Assen. De man die zelf tot het korps van Assen behoord alarmeerde zijn collega’s. De brand die door nog onbekende oorzaak ontstond aan de voorkant van het voertuig werd door de brandweer van Assen geblust.

Omdat het korps van Assen per 1 januari geen gebruik van waterwinning uit putten mag maken werd er om 18.35 uur de watertransport opgeroepen. Na het opladen van de auto door berger Hamstra bleek er in de auto nog warmtebronnen te zijn. Zodat het voertuig nog weer geblust werd.

De auto is door de brand verloren gegaan.

Foto’s: R.J. Regtop © Compact Media / Moi assen

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt