VIDEO Bestuurder beland met zijn voertuig in een sloot en raakt bekneld.

HOOGHALEN – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Asserweg te Hooghalen, raakte zondagavond omstreeks 21.30 uur een auto in een naastgelegen sloot. De bestuurder raakte ter hoogte van een hoveniersbedrijf door nog onbekende oorzaak van de weg. De man kwam bekneld in zijn voertuig te zitten en moest door de brandweer van Assen uit zijn voertuig bevrijdt worden.

Het Mobiel Medisch Team van het UMCG verleende assistentie. De man is per ambulance overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De zwaar beschadigde werd door een berger geborgen.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Politiebericht:

Hooghalen – Langs de Asserweg in Hooghalen is zondagavond een auto in de sloot aangetroffen. In de auto zat een 38-jarige man uit Beilen op de bijrijderplaats. Hij ontkende te hebben gereden, maar gezien de schade aan de auto twijfelt de politie aan zijn verhaal.

De man reageerde enigszins verward en was niet in staat een blaastest af te leggen. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is een bloedproef afgenomen om vast te kunnen stellen of de man onder invloed van alcohol en/of drugs heeft gereden.

De Krant van Midden Drenthe

Drenthe Journaal

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt